Id-märkningen i metall satt kvar på hundgodiset

– Det kunde gått illa. Hektor kunde ha bitit sönder tänderna. Eller om han svalt den skarpa mässingbiten hade den kunnat skadat tarmen och jag vet inte vad. Svensson berättar att han köpte grisöronpaketen på Överskottslagret i Hässleholm i förra fredagen. Och att han inte hade en tanke på att det kunde finnas metalbitar på dem. – Det räknar man ju inte med. Han drar en parallell med glasbitarna i kycklingsfiléerna den senaste tiden och undrar vad som händer. På påsen med grisöronen skriver tillverkaren att innehållet håller högsta kvalitet till ett lågt pris och att öronen är noga utvalda och är av 1:a klass. – Noga utvalda kan man väl ändå inte säga att de är och inte heller att det är billigt med tanke på att de tar 35 kronor för 190 gram. Svensson tycker även att det är märkligt att alla grisöronen i paketen är delade när företaget i sin reklam visar hela öron. Norra Skåne har inte lyckats nå någon ansvarig på företaget Sjöbogården för en kommentar. Ingen på företagets kundtjänst svarar på telefonsamtal.

Dagens fråga

Äger du ett våffeljärn?

  • Ja (85%, 248 Röster)
  • Nej (15%, 44 Röster)

Antal röster: 292

Loading ... Loading ...