Fd skolchef till kvinnojour

HÄSSLEHOLM

Kommunens före detta barn- och utbildningschef Eva Andersson har blivit invald i Frida kvinnojours styrelse. Hon arbetar numera som vikarierande förvaltningschef på barn- och utbildningsförvaltningen i Osby kommun.
Ny i styrelsen är också Matilda Ekström, HR-chef på Hässleholm Miljö AB.
I övrigt består styrelsen efter årsmötet av Ruth Brunner (ordförande), Uno Nilsson (vice ordförande), Bo Carlsson och Anders Nählstedt.
Under 2020 kommer kvinnojouren bland annat att prioritera att arbeta mer förbyggande, erbjuda barn i destruktiva familjer ute i samhället Trappansamtal och ta emot kvinnor ”utifrån” för stödjande samtal.

Dagens fråga

Äger du ett våffeljärn?

  • Ja (85%, 248 Röster)
  • Nej (15%, 44 Röster)

Antal röster: 292

Loading ... Loading ...