De finns hopp

Det har varit full rulle sen sist. Åker bönorna är nu tröskade och transporterade till Fairy Hill För torkning. Det är en gård vid Stehag som drivs ekologiskt precis som vår och dom har en tork som kan torka våra Bönor så att vi kan lagra in dom för att malas till grisfoder i vinter. Vi hoppas att i framtiden kunna utöka vårt sammarbete med Fairy Hill. Nu har vi bara linet kvar att tröska sen är vi färdiga för i år med växtodlingen. Det är ju ett himla härligt väder nu och det är bara att pasa på att njuta.

I tordags hade jag ett fint studie besök av goa gotlänningar. Vi tittade på MOP grishusen och diskuterade grisar foder och precis allt annat också. Mycket härliga människor det där. Undrar om det inte är lite snapphanar i dom i alla fall.

Sen har det varit ett himla liv om djurparker ochså. Man avlivar djur har man kommit underfund med. Djurrättsorganisationerna poppar upp som svampar ur jorden och får en stund i ljuset och den guddomliga uppmärksamheten. Men var var organisationenerna veckan innan reportaget i tv eller veckan innan eller året innan för avliva djur på djurparkerna har vman väl gjort i alla tider. Det säger väl sig själv för får alla djuparker tex björnungar varje år så måste det ju avlivas djur för att det inte ska bli överbefolkat på parkerna ungefär som vår moder jord som sedan länge är överbefolkat. Ja nu är det ju inte särskilt många aktivister som yttrar sig om Asta 92 ligger död i sin lägenhet en vecka innan man hittar henne. De ger ju inte så mycket uppmärksamhet helt enkelt eller vad det nu är…

Min goda vän Åsa har ju fyllt år så det har varit fest hela helgen i stort sett. En härlig blandning av folk från halva europa nästan.

Sen var under tecknad och höll föredrag i Sösdala i dag. Lite nervöst var det faktiskt så här på hemmaplan men det var en engagerad och fin publik så då blir det så mycket enklare. De finns faktiskt hopp för denne stolte bonne.

Ta det lugnt där ute.