Halva lass

Hej hopp där ute.

Nu har jag kommit ur idet så nu kör vi igen. Tomten kom faktiskt i år också. Inte för att jag förtjänar det men tomten är ju snäll och kommer till alla. Jag fick allt från hembakad  knäck till en tecknad Asterix film. Passar mig bra för precis så ”glöttig” är jag.

Nyår firade jag ihop med min dotter. Hon mår lite tjyvtjockt just nu så hon behöver lugn och ro runt omkring sig. Så därför var det bara hon och jag. Vi åt tittade på tv och sprang ut och tittade kl 12 när dom sköt raketer. Häftigt ändå även om det är väl så onödigt med att alla ska skjuta sia egna raketer.       Nåja det är bara nyår en gång om året eller….

Har inte kommit ut i skogen som det var tänkt. Det har helt enkelt blåst för mycket för att ta ner stora granar och bokar nu. Desutom så spökar ryggen lite. Jag har nämligen bytt säng, så nu ska ryggen vänja sig vi den innan det rullar som vanligt igen. Det är mest en pyskologisk grej som gör att jag ”ojjar” mig för när man är som jag och är, van vid att köra med överlass för det mesta , så är det irreterande att bara kunna köra med halva lass. Ja men!!!! man får ju springa dubbelt så många gånger med allt….

Annars börjar det ramla in nytt stål, hjul, motorer, solpaneler mm mm. För nu kör vi igång på allvar med MOP tillverkning. Jag har varit i verkstaden och grejat ändå på kvällarna. Har nämligen tagit nästa steg i MOP utvecklingen. Ser faktiskt riktigt lovande ut. Säger inte mer än så här nu, men det RULLAR på om man säger så. Jag ”lövar” att återkomma om detta he he………… 

Har varit hos tanläkaren i dag igen och mår skit nu. Funderar på att skjuta tandläkarjäveln……………..Eller får jag kanske börja använda tandkräm igen och sluta äta så mycket godis så jag slipper träffa den fan………. Man är inte kaxig när visdomständer ska dras ut.BLÄ!!!!!!!!

Skulle hämta tidningen i kväll och gick iväg i mörkret. Höll på att göra i brallan när jag gick  förbi intill åkern där jag hade potatis i höstas. Helt plöttsligt kom det en massa gjord uppsläng på vägen och efter ett riktigt stööön. Jag blev blickstilla och så blev det helt tyst, men efter någon sekund fattade jag att det var sinsuggorna som hade travat ända ned till potatisåkern mitt i natten för att se om dom kunde böka upp någon spillpotatis. Typiskt grisar att stå helt stilla och lyssna för att se vad som händer. Dom gör så även i dagsljus för dom ser riktigt illa faktiskt. Dom går på hörsel och lukt. Det räcker att vissla helt vanligt och dom kommer direkt även om dom är flera hundra meter bort. Lukten är också riktigt bra . Betydligt bättre än en hund

Ja värken i käften släppte ska jag lova om än för bara för någon sekund…

Ta det så lugnt där ute..