Pyspunka.

Hej igen.

Det har gått himla lång tid nu sen sist. Här har det varit lite upp och ner med bonden. Jag är numera ensam på Källunda för Caroline hittade nya intressen och drog iväg. Det gör obeskrivligt ont det där men livet går vidare..

Nu till roligare saker som hänt. Året som gått har varit så mycket bättre än förra året. Hyfsad grässkörd till korna. Bra skörd av råg och höstvete. Lite sämre med vårvetet. Bra med potatis fick vi också..

Jag har nu fått igång den stora stenkvarnen som jag har renoverat på ett par år. En äldre Dronningborg i träkonstruktion från Danmark som är en vacker pjäs. Jag har planslipat stenarna och gjort nya kylspår i dom och provmalde i dag för första gången. Så kul är det..  Provmalde min blandning av råg och vete som jag av misstag sådde ihop men som har utvecklats till en intressant gröda.

Vi förbereder nu för höstslakten av gris i november och december. Vi säljer även potatis och mjöl samtidigt.. kolla  kallunda.se   så får ni mer information.

Vi fortsätter med våra planer på kvarn o renseri samt gårdsbutik och mejeri som planerat..

En annan rolig sak måste jag också berätta om. Josse, min kompis från Södertälje har kommit till gården igen. Hon bor här och hjälper till med allt som här är att göra. Så himla kul att ha henne här igen.

Det finns mycket att berätta om men vi håller här i dag. Det har gått lite pyspunka o mitt liv nu men lite luft har jag fått i hjulen igen och mer blir det för var dag nu…..

Jag kunde ju haft en spik i foten också.

Ta det lugnt där ute!!!!