Lite fotoskola

Eller skola och skola, jag tänker inte på något despotiskt vis banka med pekpinnen och kräva att ni gör som jag, men jag tänkte visa er ungefär samma bild fast fotograferad på lite olika sätt. Vilken tycker du är bäst och varför? Fundera lite och ta med de tankarna och funderingarna med dig ut nästa gång du brukar din kamera.

Bilderna togs 18 januari förra året och resultatet av en snöblöt skogspromenad med min Nikon D200 och mitt lilla högt uppskattade fasta objektiv på 50 mm. ISO 125, 1/100 sekund, f/2.5.

Och förlåt för rysliga vinterbilder, personligen avskyr jag snö.

 

En Väg Mot Fokus.
En Väg Mot Fokus.

 

Fokuserad Skylt Vid Vägs Början.
Fokuserad Skylt Vid Vägs Början.

 

Skärpta Träd.
Skärpta Träd.

 

En Riktigt Skarp Skylt.
En Riktigt Skarp Skylt.

 

På återseende.