Höst, Lik eller höstlik?

Hösten är ju vacker, särskilt just nu när färgjordbävningen verkligen sätter fart. Men att träd och växter börjar skifta kulör innebär ju också att de är döende, eller åtminstone går i någon slags växtlig dvala.

Jag stack nyss näsan utanför dörren, längre än så behövdes inte, och tog en fotografisk titt på hösten utanför min dörr. D7000 med 18-55 mm och ringblixten fick haka på ut. Just ringblixt är ett billigt tips för att fotografera saker på nära håll och funkar även bra till många former av porträttfotografering.

 

Soft and Purple.
Soft and Purple.

 

Come Closer.
Come Closer.

 

In the middle of Autumn.
In the Middle of Autumn.

 

Red.
Red.

 

Survivor.
Survivor.

 

Still Going Strong.
Still Going Strong.

 

Spiky.
Spiky.

 

Surrealism in a purple disguise.
Surrealism in a Purple Disguise.

 

Blackberry on a Stick.
Blackberry on a Stick.

 

Leaf me alone.
Leaf me alone.

 

På återseende.