Släktkrig

Jag var på en släktfotografering i helgen som gick.

Den typen av bilder är enligt min åsikt ganska knepiga att göra något riktigt bra av, det är lätt att det blir stela uppställningar och konstiga miner.

Som fotograf får man då ha lite strategier. Med mig hade jag grisen Agneta som ni ju träffade i det här inlägget och de yngre föll för henne. De äldre var lite mer svårflörtade men jag gick all in, kan man säga. För om man träffar en okänd människa som ber en säga ordet ”bajs” upprepade gånger så kan man inte låta bli att flina åtminstone en gång eller två.

Det ordet är mitt hemliga vapen. Eller kanske inte så himla hemligt längre då, men effektivt i alla fall.

Bilderna blev bra, men de som jag anser är bäst är de ni ska få se nedan. För plötsligt utbröt det ett lövkrig där vuxna och barn mulade varandra med fallna lönnlöv. Kanske var det Agneta och mitt hemliga ord som lockade fram barnasinnet?

 

DSC_0105

 

DSC_2818

 

DSC_2854

 

DSC_2861

 

Platsen för krigsskådespelet är förresten Hässleholmsgården.

På återseende.