Julkortet

Jag vill i dag, på självaste julafton, passa på att önska er alla en god jul. Hade det varit möjligt så hade jag kramat er alla (och då är jag verkligen inte en kramig person) och tackat er tusenfalt för att ni läser, tittar på bilder och faktiskt bryr er om att återkomma hit gång på gång.

Bloggen har varit igång sedan i början av juni och det har ju varit en salig blandning av barn, brandbilar, blommor (oftast i svartvitt) och dubbelexponerad natur. Det blir ungefär samma sak i framtiden och med flera utmaningar för fotografen.

 

God Jul! Ni är liksom bäst. Nikon D7000, Tamron 18-200 mm. ISO 1600. 1/25 sekund. f/5,6.
God Jul! Ni är liksom bäst.  Nikon D7000, Tamron 18-200 mm. ISO 1600. 1/25 sekund. f/5,6.

 

Förutom att ni läsare självklart är guld värda så finns det några personer som får ett extra tack:

Norra Skånes chefredaktör, Mimmi Karlsson-Bernfalk som tog kontakt med mig i början av året och ville att jag återigen skulle börja blogga för tidningen, och som direkt sa ja när jag meddelade att jag egentligen bara kan tänka mig att blogga om foto.

Alla vänner, både gamla och helt färska, som låter mig publicera bilder av dem och som ställer upp på mina galna upptåg.

Alla vänner som ställer upp som barnvakt så att jag får tid till fotograferingen, ni vet vilka ni är.

Magnus, vän och brandman, som var den första jag bollade idéer om Projekt Räddningstjänst med och som faktiskt verkade tycka att det var en bra idé.

Peter Dubrefjord, räddningschefen i Osby, som ända från början tyckte att det var helt naturligt att  släpa runt på en fotograferande stalker, helt okunnig om räddningstjänst, i sammanlagt tre årstider – och som har peppat mig när jag med mitt kontrollbehov ibland har tvekat inför vissa situationer.

 

I morgon återgår en julmatsmätt blogg till Eld&Vatten.

På återseende.