Eld&Vatten – Flygande Eld

I dag får ni möta näst sista deltagaren i Eld&Vatten – Malin.

Det är lite extra roligt att hon svarade ja när jag frågade, eftersom jag vet att hon själv är en duktig fotograf och inte alls är överförtjust i att vara på ”fel” sida kameran.

I dag blev det en dubbelfotografering då Malin fick ta min egen bild, den som ni ska få se imorgon. Och jag kan lova er att det var otroligt otrevliga fotograferingsomständigheter. Minus 3 grader låter kanske inte så mycket men i kombination med blåst och avsaknad av känsla i fingertopparna… Ruggigt är bara förnamnet.

 

 

Playing With Fire. Nikon D7000, tamron 18-200 mm. ISO 400. 1/160 sekund. f/5.6.
Playing With Fire.
Nikon D7000, tamron 18-200 mm. ISO 400. 1/160 sekund. f/5.6.

 

Hur går Malins tankar om projektet och om bilden?

När Åsa frågade mig om jag ville vara med i projektet, blev jag otroligt glad men samtidigt lite nervös. Hur ska jag kunna var med på bild? Jag är alltid den som står på andra sidan, och har ingen som alls erfarenhet av detta här. 

När jag sedan läste igenom hennes fråga och såg temat så tyckte jag att det var otroligt intressant. Eld och vatten. Eld för mig är ett stort hinder, jag avskyr eld .. i stort sett livrädd för det och vad det kan åstadkomma för skador. Bilden jag först såg framför mig var att jag satt i vatten med eld omkring mig. Under tiden som vi bearbetade själva bilden blev det kallare utomhus och vi insåg att det inte gick att bada, så istället blev det att jag beundrar den fladdrande elden. 

Slutresultatet blev skithäftig! Och det är jag på bilden … jag inte förstå det. Är supernöjd.  

Imorgon får ni se fotografen på bild. Hu.

 

På återseende.