Skitigt och dramatiskt

Naturbilder.

De kan vara så intressanta men också seriöst tråkiga. Jag tycker att oftast blir en naturbild, exempelvis landskap, platt och ointressant eftersom fotografen försökt få med för mycket i bilden. Resultatet blir en bild där inget egentligen syns eftersom det är för smått. Mitt tips är istället att hitta det som gör bilden intressant och ta din utgångspunkt där i, det vill säga komponera bilden efter det som du vill ha med i bilden.

 

 

Sideways.
Sideways.

 

Keep On Walking.
Keep On Walking.

 

Horror?
Horror?

 

Tall Reflection.
Tall Reflection.

 

On My Way.
On My Way.

 

Bilderna är tagna vid en lätt översvämmad sjö i Bjärnum, Dalsjön, för några veckor sedan, när jag rastade en Nikon D7000 som var iklädd ett Tamron 18-200 mm objektiv, jag hade gummistövlar i och frös om tårna.  Och min vana trogen blir mina foton ofta lite mörka och ”skitiga”. Vackra vyer överlämnar jag åt någon annan.

På återseende.