Tankbil, hävare och brandmän – ett smakprov

Försöker varva ner efter en rolig fotokväll hos räddningstjänsten i Osby men sitter mest och småler för mig själv när jag går igenom bilderna. Jag är för tillfället ägare till en gravt entusiastisk förkylning som gör att jag ser ut som Rudolf med röda mulen, men jag lyckades nästan förtränga detta under de timmar jag fotade brandbilar, brandmän och den där särskilda varmkorven i plåtburk. Så just nu är jag hög på endorfiner efter den energikick som fotandet gav mig i kväll.

Det ”riktiga” inlägget kommer i morgon, här är bara ett smakprov på vad min kväll hade att bjuda på.

 

Vatten, bara vanligt vatten.
Vatten, bara vanligt vatten.

 

Leksakshus? Nädå, det är villor i standardformat men kikar man över kanten på 8030:s hävarkorg högt uppe i luften, så ser allt väldigt smått ut.
Leksakshus? Nädå, det är villor i standardformat men kikar man över kanten på 8030:s hävarkorg högt uppe i luften, så ser allt väldigt smått ut.

 

Tankbilen fick också vara med och öva.
Tankbilen fick också vara med och öva.

 

I morgon ska ni få se lite mer hur det såg ut när Grupp 3 tog över beredskapen och dessutom hade övning.

På återseende.