Feelings 2016 – Jimmi

I går var det Katarina och i dag är det maken Jimmis tur. Känslan för dagen är rastlöshet och här fick fotografen tänka till, det var inte helt lätt att visualisera en färdig bild faktiskt. Men så roligt med en rejäl utmaning!

Jag valde till slut att ta två bilder (ett porträtt och en trippelexponering) och helt enkelt, utan större krusiduller eller andra åtgärder, lägga ihop dem i datorn efteråt. Jag gillar det beslutsamma uttrycket i Jimmis ansikte, där finns ett tydligt fokus, och i samma bild är han (gånger tre) på väg. Mycket på väg alltså. Rastlös, helt enkelt.

 

Rastlöshet/Restlessness Nikon D7000. Nikon 35 mm. ISO 100. 1/320 sekund. f/4.0
Rastlöshet/Restlessness
Nikon D7000. Nikon 35 mm. ISO 100. 1/320 sekund. f/4.0

 

Jimmi själv säger såhär:

Jag har lätt för att bli rastlös och är det ganska ofta. Till exempel efter ett pass på gymmet då kroppen är slutkörd men man är klar i huvudet så kan rastlösheten krypa på. Som väl är går det över ganska snabbt.

I morgon ska ni får se sista delen i just den här familjens känsloyttringar när det blir yngste sonens tur.

På återseende.