En gästbloggare tassar in

Det var en vanlig dag, vilken som helst. Jag låg i sängen och spanande mot köket utifall att någon godbit skulle kunna tänkas vara på väg åt mitt håll.

Och så händer det. Jag blir ivägsläpad som ett stycke kött, under armen på den där fotografen som bor i mitt hus. Jag försökte jama lite väluppfostrat men den hemska människan låtsades inte höra.

Sedan placerades jag på en filt på soffan, och tänkte att det här ändå kanske skulle kunna bli ganska nice. Men ack vad jag bedrog mig.

Jag bäddade lite på den ljuvligt mjuka filten, såg något svart i ögonvrån, vred på huvudet och inser att det hänt igen –  jag får en kamera uppkörd i ansiktet. Aldrig i mitt ungefärliga fjortonåriga liv har jag bott hos någon som är så fixerad vid kameror, man skulle kunna tro att den är en extra kroppsdel eller något.

Nåja, jag gjorde mitt bästa för att ducka och se sur ut. Det funkade sådär.

Sedan försökte jag mosa statisterna.

 

dsc_3218

 

dsc_3222

 

dsc_3221

 

dsc_3230

 

dsc_3219

 

dsc_3239

 

dsc_3244

 

dsc_3205

 

dsc_3231

 

dsc_3237

 

dsc_3223

 

dsc_3228

 

dsc_3208

 

dsc_3212

 

dsc_3216

 

dsc_3214

 

dsc_3210

 

Men tydligen var fotograferingen för en god sak, för hemlösa katter. Och människan sa något om Mr December. Det låter kallt.

Om ni klickar här så kommer ni till hemsidan för Rädda Katten. De har gjort en kalender om mig som de säljer. Fast i ärlighetens namn så är det elva andra katter också, men ni kan ju alltid fråga om ni får rabatt om ni bara vill ha årets sista månad.

Med vänlig hälsning

Müsli.