Firmly Grounded II

Igår kunde ni ju se del ett i mina nya fotoserie Firmly Grounded.

Då träffade ni ett par utomlandsfödda partypjucks i storlek 38 som sett en hel del av livets festligheter.

I dag blir det tvärtom på flera sätt. Både miljö-, färg- och funktionsmässigt.

Dagens huvudpersoner är ett par cykelskor i storlek 40. De är speciellt anpassade för att klickas i ett par pedaler som tillhör en mountainbike. Och om det nu skulle vara som så att ni tycker att dessa svarta skönheter ser ovanligt ickeleriga ut, så finns det en förklaring. Och det är absolut inte det att de är oanvända, utan de börjar bli ganska så väl intrampade.

 

Nikon D7000, Nikon 35 mm. ISO 125. 1/125 s. f/1.8

 

Dock är deras ägare troligtvis lite feg och har inte vågat ta steget till att faktiskt byta pedaler på den där skogscykeln så att dessa skor kan användas på det sätt som är tänkt. Så än så länge är de gymskor och hälsar hyfsat frekvent på hos den underbart stationära spinningcykeln.

Skoägaren ifråga hävdar att kunskapen om att faktiskt byta pedalerna helt enkelt saknas, men jag misstänker att det mest är undanflykter och skitsnack.

På återseende.