Firmly Grounded III

I storlek 30 skräpar de omkring i en hall. Ibland befinner de sig prydligt tillsammans, ibland ligger de någon meter ifrån varandra. Ytterst sällan står de upprätta -oftast ser de ut att ha vält i en storm.

De är ofodrade och ägaren blir lika sur varje gång det påtalas att de inte kan användas i minusgrader. Ägaren har nämligen ingen förståelse för hur en elak vinter kan påverka valet av fotbeklädnader – och tänker inte skaffa sig det heller.

Hon valde dem själv i affären – det var ren och skär femåringskärlek vid första ögonkastet. Och otåligt väntade hon in hösten så att de skulle få användas.

 

Nikon D7000. Nikon 35 mm. ISO 250. 1/160s. f/1.8

 

”Jag gillar dem för att de är fina. 

Fast de är lite skrotiga – det är ändå fint. Och jag gillar prickar.”

På återseende.