Firmly Grounded IV

Firmly Grounded idag igen dådå.

Idag är en sådan dag där modellens ansikte faktiskt syns på bild, det kommer att variera under projektets gång dock och mer vara undantag än regel.

Dagens skor är i storlek 37, en aningens för stora för att inte vara alldeles för små om bara någon månad eller så. Precis som igår är det inga vinterskor men å andra sidan är det ju inte vinter heller.

 

Nikon D7000. Nikon 35 mm. ISO 250. 1/160 s. f/2.

 

Jag var med när dessa vita pärlor inhandlades. Och köpet gjordes med andakt – det skedde nämligen för helt egna pengar. Hur stort är inte det i en åttaårings värld? Att få gå till stora klädbutiken med ett alldeles färskt presentkort i näven och få välja det man vill? Kommer ni ihåg den känslan?

 

Skoägaren själv (som är glad varje dag det inte är minusgrader) säger: Jag har alltid velat ha just sådana skor för andra i min skola har haft typ likadana. Skorna är beige inuti och det älskar jag. De är så himla fina och jag är nästan kär i dem.

På återseende.