Firmly Grounded VII

Jag vet inte, men jag tror att motiveringen till varför de här skorna är favoriterna är den bästa så här långt.  Kort och koncis men säger ändå så mycket. Och det är inte bara de få orden från sandalernas ägare utan de bilder och minnen en liten mening väcker.

I alla fall hos mig. Jag tänker värme, sol, skratt och blå himmel.

I storlek 35 släpades dessa vita uppenbarelser häromdagen ut i ett envist ösregn. Och placerades i en vattenpöl. Alltså så långt borta från de varma sommardagar som de är tillverkade för. Och jag gillar ju kontraster så på så vis blev vädret egentligen perfekt.

 

Nikon D7000. Nikon 35 mm. ISO 160. 1/125 s. f/3.2

 

Den stolta nioåring som skorna på bilden tillhör säger helt enkelt så här:

”Jag gillar dem för att det är sommar när man har dem!”

Och Bloggen längtar efter de väderförhållanden som de här fotbeklädnaderna är ämnade för. Att sitta på balkongen tidigt en sommarmorgon och dricka frukostkaffet. Att få promenera på torrt knastrande grusvägar. Att världen är full av glada ljud från halvgalna fåglar och idoga gräsklippare. Att världen börjar dofta igen.

På återseende.