Firmly Grounded X

Det där med att förälska sig i ett par skor och använda dem om och om igen men till slut sorgligt nog tvingas inse att de egentligen, på ett retfullt sätt, inte riktigt passar ändå, där har vi nog alla varit med ett klädesplagg eller ett par skor.

Ägaren till dagens skor ägde ett par Doc Martens men sålde dem till slut. Det var en ren chansning att klicka hem kängorna nedan på nätet men det blev faktiskt jackpot.

Och idag är de vardagsskor. Och partyskor. Utomhusskor i kletigt väder. Utomhusskor i solsken.

Användbara, helt enkelt.

 

Nikon D7000. Nikon 35 mm. ISO 1000. 1/100 s. f/2.2

 

”Det här är mina favoriter, av flera anledningar: De är bekväma, jag har svårt att hitta skor som passar och de här är faktiskt köpta på postorder och passade mot alla odds! De påminner om mina DM’s, som var den första presenten jag fick av min make, tyvärr passade de aldrig riktigt. De passar både till uppklätt och casual. Det enda dåliga med dem är att de börjar gå sönder. Riktiga trotjänare i vått och torrt!”

På återseende.