Enfoting i regnet

Vädret och jag har ju en lång, och smula konfliktfylld relation – det är komplicerat, som man brukar säga.

Jag brukar framhålla att vädret hatar mig, men det är ju bara min version av förhållandeproblematiken.

I alla fall, i eftermiddags började det regna och det med besked. Men ett juniregn kan jag överleva och när en inspirationsblixt slog ner i mig så greppade jag min enda hemmavarande nikonbebis (den andra är UTLÅNAD, har ni hört hur modig jag är), tryckte på mitt objektiv på 35 millimeter och drog ut i vätan.

Sedan stampade jag med ena gummistöveln rakt ner i en vattenpöl.

Resultatet ser ni nedan i form av en bildserie. Om nu någon skulle anse att det saknas skärpa så vill jag påpeka att det för bövelen inte är lätt att hålla kameran och samtidigt plaska i regnet.

Såattnivet.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

Seriösare än så här är inte min fotografering emellanåt.

På återseende.