Titta nedåt – Lappat och Lagat

En ny liten bildserie ser ljuset idag – premiär liksom.  Bloggen bjuder inte på bubbel eller så men det där kan ni kanske sköta själva?

Det blir en hel del bilder och konstigt nog inte en enda brandman i sikte. Inte än i alla fall.

Många vackra bilder tas varje dag, varje minut och varje sekund. Fina porträtt, babybilder, djurbilder och vackra bilder på moln och himmel. Men från och med idag så gör jag lite tvärtom och blickar nedåt – på något som vi alltid tar för givet: Marken.

Det som vi går/springer/kryper/sitter på.  Som alltid finns där och som stoppar oss från att trilla ner i ingenting när tyngdkraften agerar ankare.

Första bilden ser ni nedan. Jag stannade bilen direkt på den lilla vägen i Rävninge när jag såg linjen framför mig. Kontrasten, nytt och gammalt. Ungarna i baksätet protesterade dock högljutt över pausen och jag känner att de kanske saknar lite förståelse för konsten liksom…

 

Lappat Och Lagat. Nikon D7000, Nikkor 50 mm.

 

Hoppas att ni hänger med här i bloggen och tittar nedåt ihop med mig.

På återseende.