Katt i tulpan

– Man tager vad man haver, sa jag.

– Skit på dig, sa Katten.

Varpå Katten, delvis nerbäddad under filt i soffan, försökte låtsas som om jag inte var där. Och framförallt som om kameran inte var där. Kattens ljudliga suckanden torde ha hörts ända till nästa kommun och det är ett mirakel att de förintande blickarna inte fällde mig till marken.

Men, vi har varit i virusisolering i några dagar på grund av diverse snoriga symptom och då anser jag att den enda som är fullt osnörvlig, dvs Katten, faktiskt kan ta och ställa upp lite i fotografins anda.

Vi var mycket oense kring detta, jag och svartpälsbollen.

Men som sagt, i nöden prövas Katten.

I give you: Many Faces of Katt:

 

MorrhårsKatt.

 

Kattnos.

 

DödsblicksKatt.

 

Smala-Ögon-Katt

 

Tassig Katt.

 

De djupa suckarnas Katt.

 

ProfilKatt.

 

Enögd Katt.

 

Tulpan med Katt.