Nope, jag är inte din sportfotograf

Men…

Lite kul är det ändå. Kroppar i rörelse, ben och armar åt olika håll och superfokuserade miner. Och sedan den förväntansfulla känslan i att inte veta exakt vad kameran egentligen fångade… Förrän efteråt.

I dag blev det herrfotboll, divison 6 någonstans i Småland : Hallaryds IF tog emot Kånna IF hemma och matchen bjöd på tio mål, ilskna visslingar från domarpipor, en hög gula kort, något rött , några upprörda röster och ena laget vann medan det andra förlorade (sista bilden ger en hint om hur det gick).

Vädret var septembernajsigt och i slutet av andra halvlek vann de envetna knotten överlägset. Över samtliga närvarande – dock tror jag att de var för många på plan.

Jag är helt uppenbarligen inte heller någon sportskribent.

Men några bilder från matchen kan jag erbjuda er.