PS

glasverandanTitta in här då och då!

Tala gärna om vilka ni är och vad ni förväntar er av läsecirkeln.

Eftersom alla läser olika fort är det bäst att vänta med diskussionen av första delen till söndag 23 för att inte förstöra för någon.

Innan jag tar itu med Arkan Asaad ska jag läsa ut Glasverandan av Ann Cleeves. Kriminalkommissarie Vera Stanhope och engelsk landsbygd i kombination är oemotståndligt! Men det får gå fort! Lånetiden är slut…

DS

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier