Läsecirkel IRL

arkana2Imorgon, onsdag 5/3 diskuterar vi Stjärnlösa nätter på Stadsbiblioteket i Hässleholm kl 17.30.

Jag ser fram emot synpunkter på boken och är också spänd på vad ni tyckte om författarbesöket.

Vi har väldigt trevligt på våra läsecirkelträffar. Det är helt prestigelösa möten. Vill man prata gör man det. Vill man lyssna så är det fritt fram. Det är verkligen frågan om utbyte av åsikter. Ibland går man hem med helt andra än dem man kom dit med.

Välkomna!

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier