Sommarboken

sommarbokenDå har vi lagt Stjärnlösa nätter till handlingarna och det är dags för nästa bok i Läsecirkeln, nämligen  Sommarboken av 100 – årsjubilerande Tove Jansson. Jag föreslår att vi till den 23 mars läser till och med berättelsen Tältet. Den 30 mars tar vi resten och onsdagen den 2 april kan vi diskutera hela boken öga mot öga på stadsbiblioteket i Hässleholm kl 17.30.

Titta in på bloggen ibland. Jag tänker presentera ett par biografier om Tove Jansson. Hon var ju så mångsidig och böckerna om Muminfamiljen är bara en del av det hela.

Mycket läsnöje!

 

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier