Ändring!

aren-i-parisEftersom Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson inte kommit ut ännu i pocket flyttar vi fram henne till i slutet av september i anknytning hennes besök i Hässleholms Kulturhus den 30 september.

I stället läser vi Åren i Paris av Paula McLain. Den handlar om Ernest och Hadley Hemingway och deras blixtförälskelse och livet i konstnärskretsar i 1920 – talets Paris. De umgås bland annat med Gertrud Stein och Scott och Zelda Fitzgerald. Det är alltså samma tid som skildras i Den store Gatsby av Scott Fitzgerald.

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier