Höstens läsecirkel

Läsecirkel Höstterminen 2015

26 augusti Boken av Niklas Rådström

23 september Händelser vid vatten  Kerstin Ekman

21 oktober Alltings början av Karolina Ramqvist

18 november Sång till den storm som ska komma av Peter Fröberg Idling

16 december En fördämning mot Stilla havet av Marguerite Duras
Tid: Onsdagar kl 17 OBS! tiden

Vi träffas som vanligt i Gröna rummet på Stadsbiblioteket i Hässleholm. Kristina Ramqvist kommer att medverka vid Bokens dag i Hässleholm lördagen den 24 oktober; både under brunchen och senare. Har vi riktig tur kommer även någon av de andra författarna… Boken av Niklas Rådström får alltså bli sommarläsning.

 

 

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier