Glöm inte!

E-posta.png Med anledning av Bokens Dag i Hässleholm lördagen den 24 oktober anordnar Norra Skåne och Skånska Dagbladet  en novelltävling för ungdomar mellan 11 och 18 år. Årets tema är yttrande – och tryckfrihet och rubriken är ”Friheten att vara mig själv”.
Texten skall vara på max 1 500 tecken. Bidraget mejlas till novelltavling@nsk.se senast 30 augusti. Vinnande bidrag belönas med 1 000 kr. Prisutdelning på Bokens dag.
I juryn sitter ingen mindre än författaren Björns Ranelid, Norra Skånes kultur – och nöjesredaktör Pernilla Ekdahl,  Skånska Dagbladets kulturchef Gunilla Wedding,  Mia Dimblad från Hässleholms Stadsbibliotek och Håcan Nilsson från Sparbanken Skåne.

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier