Karolina Ramqvist i Babel

alltings-borjanI kvällens Babel dök Karolina Ramqvist upp som den hemliga personen. Hon träffades i sin skrivarlya och berättade att det är lite jobbigt för en författare att gå ut och in i sin text. Egentligen skulle hon önska att hon kunde sitta hemma i sin pyjamas och skriva hela dagarna. Ibland går hon hem ifrån sitt kontor där det finns andra författare också för att få vara ensam.  Den vita staden är titeln på hennes senaste bok. Den hänger samman med den tidigare boken, Flickvännen. Den 21 oktober diskuterar vi Alltings början i IRL – läsecirkeln på biblioteket. Sedan träffar vi henne på Bokens dag i Kulturhuset lördagen den 24 oktober.

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier