Äntligen!

affisch bokensdag.JPGÄntligen är planeringen för årets upplaga av Bokens dag i Hässleholm igång!

Lördagen den 22 oktober blir det kl 12 – 15. Det kommer att bli litterär brunch  med författare också ca 10 – 11.30. Det brukar vara väldigt trevligt. 12 – 15 berättar fyra författare om sig och sina böcker, Hässleholms bokhandel säljer böcker och lottar ut böcker. Och, ja, det blir kaffepaus! Författarna pratar och signerar. Det blir novelltävling också. Ämnet är ännu inte spikat, men det kommer snart. Författarjakten är inledd direkt på förlagen i förlagskataloger, tidningar ,tidskrifter  och på nätet. Vi hoppas på en fin dag i litteraturens tecken. Mer information dyker upp vartefter. Boka in dagen redan nu! (Obs! Affischen är gammal!)

 

 

 

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier