Författare nr 4 klar!

1947drommen-om-det-roda-rosa-luxemburg-socialism-sprak-och-karlekNu är den fjärde författaren till Bokens dag i Hässleholm den 22 oktober klar! Och det blev jättebra till slut. Elisabeth Åsbrink fick Augustpriset i fackboksklassen förra året för sin bok Och i Wienerwald står träden kvar. Den nya boken, 1947, kom ut förra månaden och har redan fått lysande recensioner. Reservationskön på biblioteket ringlar lång. Nina Björks nya bok , Drömmen om det röda: Rosa Luxemburg, socialism, språk och kärlek har också kommit ut  alldeles i dagarna. Två intressanta författare som det ska bli spännande att lyssna på.

 

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier