Sista läsecirkelträffen för hösten

pa-chesil-beachOnsdagen den 14 december har vi terminens sista cirkelträff. Då diskuteras På Chesil Beach av Ian McEwan. Titeln är vald av en av cirkeldeltagarna. Det ska bli intressant att höra vad alla tycker om den här. Jag har läst den och jag tyckte mig känna igen den McEwan jag mött i andra romaner, men… 180 sidor täta sidor som det tog förvånansvärt lång tid att läsa. Här finns stoff för livliga diskussioner. Det gör det för det mesta. Cirkeldeltagarna har som regel många synpunkter som de inte tvekar att ge uttryck för. Och det är jättebra. Kl 17 startar vi.

 

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier