Höstens cirkelböcker och träffar

Höstens läsecirkelträffar infaller som vanligt onsdagar kl 17 – 18.30 ca. Lokal: Biblioteket
Vi läser följande böcker:

30/8     Hanya Yanagihara, Ett litet liv. 732 sidor. Detta blir alltså sommarläsning

27/9     Elena Ferrante, Min fantastiska väninna. Första delen av fyra

25/10   Torbjörn Flygt, Outsidern. Fristående fortsättning på Underdog

22/11    Per Anders Fogelström, Mina drömmars stad. Dags för omläsning.

13/12    Augustin Erba, Blodsbunden. Otrolig roman med självbiografiska inslag.

Med reservation för ev. ändringar.

Evy Callmer
Namn: Evy Callmer
Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)

Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.

Fakta om läsecirkeln:
Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.

Kategorier