Livet är ett eko! 🙂

Här och nu! 

Jag undrar vad min innersta röst säger idag?
Jag tänker på att det största modet är att våga visa sig som man är. Att hitta sitt sanna jag och att inte förlora sig själv.
All förändring börjar med mig själv. Men om jag inte vet vem jag längre är, hur hittar jag tillbaka? Jag vill bli den jag är!
Det är med mina tankar all förändring sker. När jag lyssnar inåt får mina känslor styra mig åt rätt riktning. Jag lyssnar till kroppens signaler. Min kropp läser av mina sinnen.

Livet är ett eko, det jag sänder ut kommer tillbaka. Vi speglar oss i varandra. Både medvetet och omedvetet. Vi är alla rätt lika, tror jag. Men det erkänner vi nästan aldrig. Undrar varför?

Varje dag börjar med nya möjligheter. Så idag tar jag hand om mig själv på bästa möjliga sätt. Jag känner att jag har inte tid med massa ”måsten”, då är det ju rätt tid att koppla av. Jag har sådan stark lust att bara få lyssna på någon som har något att berätta. Jag vill lära mig något nytt. Något som ger mig nya sätt att tänka, agera och känna.
Jag vill träffa människor som är trygga med sig själva för de skapar alltid plats åt andra att växa. Var finns ni?

Vad hittar jag på idag denna söndag? Fast måste jag hitta på något? Det kan ju vara rätt skönt att göra ingenting. Jag får nog tänka, hur kan jag bäst ta vara på den här dagen?
Jag får göra något som jag älskar att göra, så att jag älskar det jag gör. Hur kan jag annars känna lust och glädje i det jag gör?

Önskar er alla läsare en harmonisk söndag! ❤

Maria Lundin Enetjärn
Namn: Maria Lundin Enetjärn

Ålder: 48 år.

Familj: Gift med Jonas Enetjärn från Nyköping. Barnen, Elsa 13 år och Axel 11 år.

Intressen: Teater, dans, bakning, konversationer och att vara vid havet
Läs även min Rioblogg: https://nouw.com/riomaria

Kategorier